Továbbra is karbonsemlegesen

We can take a look under the hood

zold_autoszerviz_karbonsemleges

Egy autószerelő vállalkozás esetében a szakértelem és a színvonalas szolgáltatások adják meg azt az alapot, amivel az ügyfelek bizalmát kiérdemelhetjük. Mi, a Zöld Autószerviznél azonban hisszük, hogy ügyfeleink ennél is többet érdemelnek. Meggyőződésünk, hogy a tiszta és élhető környezethez mindenkinek joga van, ezért különös figyelmet fordítunk arra, hogy környezettudatos megoldásokat alkalmazzunk munkánk során, és felelősséget vállalunk a tevékenységünkkel járó károsanyag-kibocsátásért.

Jövőtudatos gondolkodásunkról tanúbizonyságot téve, a 2013-as évre a Carbon Solutions Kft. segítségével ellentételeztük saját karbon lábnyomunkat és ezzel összesen 11.5397 tonna CO2 gáztól óvtuk meg környezetet. A karbon semlegességünkkel olyan megújuló energiát előállító zöld projekteket támogatunk, melyek a világ arculatát formálják és unokáink biztos jövőjét szolgálják. Mi már megtapasztaltuk, hogy a környezettudatosság megtérül!

tunyogi_jatszohaz

Mikulás ünnepe alkalmából a Zöld Autószerviz is kivette a részét a jótékonykodásból, ugyanis a Tunyogi Gyógyító Játszóház kis jövevényei számára nyújtottak támogatást. Hogy egészen pontosan mi is történt, kiderül a Babamama.hu cikkéből.

ingyen_wifi

Ingyenes Wi-Fi szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az autójavítás (rövidebb távú) ideje alatt, esetleges konzultáció kapcsán, vagy bármely egyéb esetben csatlakozhat gyors hálózatunkhoz, megkönnyítve a várakozás mikéntjét, vagy akár a közös munkavégzést.

A Wi-Fi jelszavát minden esetben kérje a Zöld Autószerviz kollégáitól!

zeroco2zoldauto_okmanyiroda

Bizonyára sokan átélték már egy elhagyott, betelt forgalmival járó kellemetlenséget, vagy egy autó átírásával elpazarolt időt! Főleg, ha az okmányiroda még időpontot is csak napokra-hetekre ad! Ráadásul mire bejutottunk időpontra, kiderült, hogy ez meg az még hiányzik. …és még sorolhatnánk hosszan. 2014. június 30-ától ezeket a terheket le tudjuk venni ügyfeleink válláról! A http://zeroco2auto.hu/ csapatával partneri kapcsolatot építettünk ki. Köszönhetően, hogy az ügyfél igényeinek kiszolgálására rendkívül rugalmas a hozzáállásuk! Ráadásul a környezettudatosságuk is példaértékű.

Akár 2 órán belül elintéznek szinte mindent (kedvező ár mellett). Tehát, ha átírás, biztosítás, eredetvizsga, biztosítás, forgalomba helyezés, okmányirodai ügyintézés, akkor: http://zeroco2auto.hu/ !

Keresse Hornok Jánost, kérjen időpontot ezen a számon:+3670/674-81-16, majd hivatkozzon a Zöld Autószerviz Kft-re!